Visătoarea

Mi se spune des că sunt o visătoare și provoc reacții fără să vreau în jurul meu. Mie însă nu îmi pasă și continui să merg pas la pas cu visele mele. Nu o fac pentru a-i provoca pe cei din jurul meu. Eu doar sunt cine sunt și nu îmi voi nega entuziasmul din suflet, pentru a-l da la schimb conformismului lumii.

Visătoare? Poate ca sunt… sper că sunt, pentru că visele îmi bat în ochi dimineața și mă ridică din pat pe aripi pictate cu speranțe, iubiri și râsete hohotitoare.

Conformismul îți face viața mai frumoasă? Doar o întrebare.

Visătoarea astăzi va cânta o arie adaptată pe versurile poetului rus Vasily Zhukovsky. Mă va corecta profesoara mea de pian și canto cea dragă. Da, azi voi cânta!

Visare frumoasă,

 

One comment

  1. „Minunea visului. Toți visează indiferent de unde provin, toti visează în sus, spre bine și bucurie. Că s-au născut în familii sănătoase, sau nu, că părinților viața le-a oferit o situație financiară mai bună, sau nu, oamenii visează la fel. Visul este limbajul unic al omului. Toate aspirațiile omului din timpul zilei sunt dictate de mulți factori ce nu sunt întotdeauna pozitivi, dar noaptea, visul îi unește pe oameni într-o stare de aspirație către binele suprem, pe care Dumnezeu l-a ascuns în miez de om.” (Din Visul Iuliei – Cosmisian, nepublicat)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s