Interviuri

Emisiunea TV “Violet by Monica”

Emisiunea TV “Violet by Monica”, cu Monica Dascalu, unde am avut placerea de a fi invitata!

Aceasta emisiune promoveaza in randul doamnelor, dar nu numai, un stil de viata sanatos, abordand subiecte incepand de la frumusete, armonie interioara si exterioara, tendinte in industria frumusetii, precum si sfaturi nepretuite pentru un corp perfect sanatos si functional.

Monica Dascalu, moderatoarea emisiunii “Violet by Monica” este o persoana calda, mereu dornica sa ajute, intuitiva si fermecatoare, iar eu am fost placut surprinsa de atmosfera degajata existenta in platoul 6TV (www.6tv.ro). Aceasta televiziune este in continua expansiune, iar eu ii prevad un real success deoarece se simte un suflu nou al oamenilor in cautarea spiritualitatii, a frumosului, a explicarii altfel a lumii interioare si exterioare.

Mai jos, este redata integral, emisiunea din data de 23 noiembrie 2014. In prima parte a emisiunii, este invitata  Alina Brailescu, trainer si make-up artist, care ne va vorbi despre make-up, despre realizarea corecta a acestuia si despre tendintele toamna-iarna ale acestui an.

In parte a doua a emisiunii (minutul 24), am raspuns invitatiei Monicai Dascalu de a vorbi despre Yoga, Pilates si despre lansarea cartii mele “Natasa, barbatii si psihanalistul”.

Emisiunea “Violet by Monica” este difuzata in fiecare duminica la ora 11, numai la 6TV.            Emisiunea poate fi vizionata la:
* 6TV (se vede in toate retelele de cablu – 803),
* pe FB, la https://www.facebook.com/live6tv/,
* online la http://www.6tv.ro/index.php/emisiuni/42-live, sau
* pe youtube – https://www.youtube.com/playlist…

 

natasa alina culea interviu

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s