Recenzie Natașa, bărbații și psihanalistul -MoreThanB00ks

Soarele a răsărit în același timp cu o nouă recenzie la prima mea carte, „Natașa, bărbații și psihanalistul”. Știu că cel care a scris recenzia pe site-ul MoreThanB00ks se numește Stefan (probabil, nu sunt foarte sigură, îmi cer iertare) și vreau să îi mulțumesc pentru ea. Deși am mai spus, în fiecare zi realizez cât de ușor mă conectează cărțile cu persoane necunoscute – care, brusc, devin importante pentru mine. Vă invit pe blogul lui, pentru recenzii, concursuri și ce va mai dori Ștefan să ne dezvăluie – un blog frumos structurat și foarte interesant, vă promit!

„Firul povestirii m-a tras ca o plasă către finalul cărții. Abia mai reușeam să pun cartea pe noptieră și dacă o făceam, cu greu îmi fugea gândul la altceva în afară de ce va continua Natașa să facă 😱. Și asta pentru că odată începută lectura, călătorești alături de protagonistă prin Bucureștiul de astăzi și multe alte zone din țară și chiar din afara țării ✈, încercând să depășiți împreună obstacole și evenimente, întâlnite în orice moment în viața reală, care conturează o lume la fel de reală.

Povestea, cu un stil poetic, ușor de confundat cu o poezie contemporană, se parcurge alert, dar lin și relaxant, dacă exludem unele secvențe în care, la cât de tare îți testează nervii alegerile Natașei 😲, ai vrea să faci parte din poveste pentru a schimba ceva.”

Citește recenzia…

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s