Femei de evitat

Am promis de ceva timp ca voi scrie acest articol, mai ales ca trebuia sa fie o continuare la articolul Barbati de evitat. Asa imi place mie, balanta fiind, sa cantaresc ambele aspecte ale unui subiect, sa le pun pe talere si sa le cantaresc.

OK, este un exercitiu de imaginatie pentru mine sa ma pun in pielea unui barbat, dar o voi face. Hmm… Ce femei as evita?

fara logica1. Femeia fara logica – Stiu ca barbatii cred ca femeile nu au logica deloc, ceea ce nu este adevarat. Avem logica dar este diferita de a voastra, atata tot. Exista insa femei care sfideaza orice chestiune legata de logica si se poarta doar in functie de emotiile lor dospite. Ascund frustrari adanci care vor izbucni vulcanic din te miri ce. Este adesea nevrotica.

mironosita

2. Femeia mironosita – Ca o mimoza reactiva, are tendinta de a se victimiza din orice. Barbatii sunt porci, femeile sunt invidioase si au ceva cu ea, animalele ii dau purici, florile ii dau alergii, soarele ii moleseste papucii, etc. Isi da aere de printesa inocenta dar se poarta ca vrajitoarea cea rea cu ceilalti.

anunt matrim

3. Femeia anunt matrimonial – Trecuta de 30 de ani sau nu, cauta un barbat pentru maritis rapid. Nu este interesata de persoana de langa ea, este interesata sa le dea peste nas prietenelor inca necasatorite si sa faca un copil mai repede decat ai scoate un dop de sampanie agitata bine in prealabil. Sportiva, hobby-ul preferat este vanatoarea barbatilor cu potential matrimonial. Colectioneaza buchetele de flori de la nunti si te-ar calca in picioare fara mila daca i-ai sta in cale.

depend de mama

4. Femeia dependenta de mama – Credeati ca doar barbatii pot fi dependenti de mama? Wrong! Sunt femei care simt nevoia sa fie sub tutela cuiva, sa caute aprobare: daca sa-si puna rochia cu buline sau cu motive geometrice, daca sa ia umbrela sau nu, daca sa respire sau nu… Nu prea are prietene, merge cu mama la cumparaturi si doarme cu ea in pat desi nu mai are 10 ani.

materialista

5. Materialista – OK, toti vrem sa avem bani, asta este un lucru firesc. Ceea ce nu este firesc e sa iti alegi relatiile in functie de asta. Ar putea sa fie un bijutier extraordinar datorita abilitatii ei de a evalua costul oricarui lucru. Lucru, nu oameni, da? – nu uitati sa-i atrageti atentia 🙂

Businesswoman puppeteer

6. Manipulatoarea – Va incerca sa te suceasca in directia dorita de ea si o va face intr-o maniera foarte subtila, insidioasa. Nu stii cand de la pinky (degetul mic) iti va acapara toata mana. Iti va posta pe wallu’ de Facebook mesaje pline de afectiune si dragalasenii ca sa te simti un adevarat nemernic daca vrei sa-i dai untag din cauza glicemiei crescute brusc.

Acest text este un pamflet.

______________________________

natasa alina culea

Natasa Alina Culea (autoare)

  • Natasa, barbatii si psihanalistul
  • Marat
  • Lupii trecutului. Sofia
  • Nopti la Monaco
  • Visele nu dorm niciodată

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s