Interviu pentru CHICK LIT MAGAZINE

Chick Lit Magazine: Bună, draga noastră. Mulțumim pentru curajul de care dai dovadă lăsându-te pe mâna noastră, având în vedere că tu spargi gheața la rubrica de interviuri. Este o plăcere deosebită să te descoasem și, sper, ca la sfârșitul acestui articol, cititorii să cunoască un pic mai bine omul Natașa Alina Culea și, de ce nu, să ne dezvălui un secret sau două!

Te cunoaștem cu toții drept autoarea romanelor „Natașa, bărbații și psihanalistul” (noiembrie 2014), „Marat” (februarie 2015) si „Lupii trecutului. Sofia” (iulie 2016), dar despre omul Natașa Alina Culea, ce poți să ne spui? Cine ești în viața de zi cu zi atunci când imaginația nu-ți rătăcește sau nu ești în fața calculatorului, scriind?

Natașa Alina Culea: Vreau să încep prin a vă ura mult succes cu proiectul vostru, sunt sigură că va fi fabulos! În sfârșit! Literatură și fashion!

Să știi că sunt destul de generoasă cu secretele, sunt foarte puține lucruri pe care le țin doar pentru mine. Așa cum am scris în romanul Marat „oamenii nu sunt făcuți să strângă-n ei secrete”. Atunci când celorlalți le este teamă de transparență este doar din cauză că încearcă să se protejeze sau nu se simt confortabil în atenția celorlalți. Eu nu consider că am de ce să mă protejez pentru că nu mă tem de nimic din ceea ce-mi pot aduce ceilalți. Știu că doar eu mă pot răni și chiar o fac din când în când, de exercițiu. 🙂

continuare…

natasa alina culea autoare cover revista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s