Interviuri

În pat cu Natașa (Interviu Literatura pe Tocuri)

Un dialog relaxat cu autoarea Nopților la Monaco

O personalitata artistică modern-renascentistă, Natașa e scriitoare, poetă, ilustratoare de talent a propriilor creații (aruncați o privire pe blogul ei și o să înțelegeți de ce e asta o artă), instructor de yoga, iubitoare de animale, vegană, și, ca o încununare a tot și a toate pentru ochiul masculin superficial, o femeie foarte frumoasă. Tare îmi vine să transform acest interviu într-unul ca pentru revistele destinate bărbaților, dar ar fi nedrept pentru cititoarele ei care îi urmaresc dialogurile. Așa că, niște întrebari LpT doar un pic altfel:

Marius:

— Natașa, cât din senzualitatea romanelor tale își are originea în pat? Oniric, localizat, inspirator.

Natașa:

— Nu este nicio legătură și nici nu ar putea fi, deoarece erosul unei femei este destul de puțin vizual și palpabil, în detrimentul sau în favoarea surescitației mintale și emoționale. Dacă ne referim la vise în sine, Lupii trecutului. Sofia mi s-a dezvăluit printr-o viziune morfeică. În urma ei am țesut romanul și am conturat personajele, dar tema principală era deja acolo. Am mai spus că romanele au individualitatea și energia lor proprie, mie îmi impun propriul lor ritm în care vor să treacă de la starea de potential la cea de manifestare fizică.

Altfel, dacă există o senzualitate a romanelor mele (pentru că eu îmi percep diferit propria creație), poate se datorează faptului că nu văd granițele la fel ca majoritatea oamenilor. Spre exemplu, dacă de mâine s-ar propune ca îmbrăcămintea să nu mai fie obligatorie… continuare

in-pat-cu-natasa-alina-culea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s