Interviuri

Interviul de astăzi pentru GândurileDintrePagini.com

  „Cărțile educă spiritul” acesta este logo-ul blog-ului meu. Să citești cărți e frumos, relaxant, iar cititul îți dezvoltă creativitatea, îți menține mereu mintea activă, te ajută să ai o memorie mai bună și se spune chiar că cititul te poate scoate din depresie. Ținând cont de faptul că sunt un om pasionat de citit, astăzi vreau să vă prezint un interviu interesant cu scriitoarea: Natașa Alina Culea (pagină facebook: aici). Aceasta până în prezent a publicat 5 cărți și probabil va mai urma să publice și alte cărți. ​Natașa, autoarea cu rădăcini ucrainiene și poloneze, s-a născut în Tulcea – orașul traversat de Dunăre. A locuit timp de 15 ani în București, iar în prezent locuiește în Sofia (Bulgaria), de unde a și scris cele 5 cărți ale ei. Dar, mai multe veți afla din interviul pe care mi l-a acordat.​

Gândurile dintre paginiBună Natașa! Îți mulțumesc pentru faptul că ai acceptat să-mi acorzi acest interviu!

Natașa Alina CuleaEu îți mulțumesc, voi răspunde cu mult drag la toate întrebările tale şi sper că cititorii tăi vor avea parte de o lectură vibrantă!

Gândurile dintre paginiCare e povestea vieții tale până în acest moment?

Natașa Alina CuleaEste o poveste destul de întortocheată, cu multe schimbări de macaz de-a lungul timpului, cu multe experiențe de viață, mai mult sau mai puțin dramatice, care m-au metamorfozat în femeia care sunt azi. Nu regret nimic, iar faptul că sunt mulțumită astăzi de evoluția mea, înseamnă că nimic nu a fost zadarnic, iar ceea ce a fost pe vremuri o adevărată provocare (a se citi pacoste), s-a transformat mai târziu într-o adevărată binecuvântare. Întotdeauna mi-am găsit alinarea într-o formă de credință a unei conștiințe primordiale – care a germinat universurile (multivers) – și care ne vrea binele sub orice formă, iar această orice formă poate părea uneori o pedeapsă, dar niciodată nu este. Cu alte cuvinte, ceea ce avem nevoie nu este întotdeauna și ceea ce vrem.

Gândurile dintre paginiCum ai început să scrii? Cine ți-a descoperit talentul și te-a încurajat să începi să scrii?

Natașa Alina CuleaProfesorii de literatură m-au remarcat dintotdeauna, dar eu am fost cea care a dus această pasiune pentru lectură și scris mai departe. Cum? Perseverând, muncind atunci când alții se relaxau, știind că va veni ziua în care eforturile îmi vor fi încununate – ceea ce s-a și întâmplat. Este admirabil să fii încurajat, dar nu să depinzi de încurajările celorlalți, altfel, ambițiile tale vor depinde de alții și starea ta de bine va fluctua în funcție de ceea ce fac ei. Partea cu adevărat încurajatoare este că dacă un domeniu ți se potrivește, succesul va veni destul de rapid. Am spus de domeniu potrivit, dar nu de talent, deoarece sunt destul de multe cărți ajunse bestsellere care nu au nimic de-a face cu talentul sau cu literatura.

Continuarea interviului AICI ♥

One thought on “Interviul de astăzi pentru GândurileDintrePagini.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s