Blog

Sunt oameni acolo

Sâmbăta asta mi-am petrecut-o exact în compania oamenilor pe care i-am dorit lângă mine. Este o inițiativă pe care sper să o preia cât mai multe persoane, fiecare în felul lui, fiecare așa cum poate. Și atunci când credem că nu mai avem nimic de dat, un cuvânt, o atingere, o îmbrățișare și iubirea începe să curgă prin noi. Sunt oameni care m-au refuzat, dar, insistentă fiind, le-am lăsat ce aveam să le las. Mi s-a frânt inima văzând că după ce am plecat au scotocit febril în pungă. Am zâmbit cu ei, dar nu mai zâmbesc acum.

Sunt oameni acolo. Ei au nevoie de noi. Ei poate nu au o casă în care să vină seara. Ei poate nu au un pat și o masă. Ei poate adorm fără să mănânce. Ei poate nu mai au nimic. Ei poate nu mai au pe nimeni. Ei poate nu mai cred în nimic. Îi ajutăm să creadă?

Mă voi opri aici, am emoțiile răvășite de ceea ce am văzut. Este ziua în care nu mai simt nevoia să vorbesc sau să scriu.

IMG_7412IMG_7419IMG_7432natasa alina culea (2)natasa alina culea img 1natasa alina culea img 2natasa alina culea imgnatasa alina culea

___________________

natasa alina culea scriitoare

Natașa Alina Culea (autoare)

Facebook page 

11 thoughts on “Sunt oameni acolo

  1. Felicitări pentru inițiativa ta! Din păcate, sunt foarte mulți oameni care cerșesc pe stradă și pur și simplu nu au cu ce trăi. Această problemă e una globală, nu e întâlnită doar în țări mai puțin dezvoltate economic, cum sunt România și Bulgaria. Problema cerșetorilor e întâlnită și în S.U.A și alte state foarte dezvoltate ale lumii. Păcat că nu se găsește o soluție pentru acești oameni, să fie intregrați în societate, să li se găsească locuri de muncă etc. Dar probabil nu se vrea. S-au găsit soluții pentru probleme mult mai grave, dar nu se găsește o soluție pentru cerșetori și oamenii săraci.

    Liked by 1 person

  2. Pingback: Reguli de bun-simț pe Facebook | Natasa Alina Culea - scriitoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s