Neveste de paie, amante disperate, bărbați de căcat și amanți de cupă, măsura D. (NECENZURAT)

Amanta e o cleptomană. Ea fură, e tot ce știe. Disperată și penibilă până-n măduva oaselor și-n ochii ieșiți din orbite ai venelor la fel de disponibile și de ușor de abandonat ca și tot ceea ce ea pune la dispoziția oricui îi aruncă un surâs și o urmă de verighetă. Ea e cochetă, stă în oglindă câteva ore să-și aranjeze zulufii din coc pentru secunda în care bărbatul de căcat ar putea s-o observe. El vine în timpul orelor de serviciu, în weekenduri prea bate la ochi și nu-i stă bine cu vinețiu că e mai palid ca brânza cu mucegai. Când el e cu nevastă-sa și cu țâncii și-n casă miroase a sarmale, ea se duce cu prietenele ei la fel de disperate și le spune ce viață împlinită are și câtă poezie e în ea. Seara scrie pe blog niște poezii la fel de pișăcioase ca și ea. O face pe indisponibila, dar e mai ieftină ca o eugenie expirată. Și se găsește un comentator cumpărat de dinainte cu lingușeli în dosul dosului care să-i aprobe arta la fel de ștearsă, afectata și puțind a disperare ca și ea.

Și se simte mai bine.

Nevasta de paie e o tristă. Face piure la copii și pilaf cu legume bărbatului de căcat. Calcă rufe, multe rufe murdare, calcă și chiloții de bumbac ai bărbatului de căcat, se calcă în picioare și pe ea. Se lungește așa toată pe masa de călcat și se calcă pe cap. Își netezește fiecare rid și fiecare urmă de sarcină, dar ele reapar insistent. Deși orice om respectabil are dușmani, ea n-are nevoie, e propriul ei dușman. La fel ca amanta disperată, bărbatul de căcat și amantul măsura D. Nevasta de paie are și ea internet furat de la vecina. Pune pe Facebook poze cu statusuri lacrimogene la care se găsește mereu o prietenă cu capul pleznind de ecou ce-i va comenta: „Ce familie minunată! Sunteți perfecți” și alte asemenea baliverne. Ea e nevasta de drept a bărbatului de căcat. E respectabilă.

Și se simte mai bine.

Bărbatul de căcat nu e eroul amantei disperate și nici ocrotitorul nevestei de paie. Nici n-ar avea cum. El e plămădit 100% din căcat, poate de bou, poate de vacă, poate combinat – ca în chirpicii din casele țărănești cu ceardac. Când nu e la serviciu, la amanta disperată sau la nevasta de paie, își mestecă îndelungat spinarea elastică și-și netezește pletele printre care încep să iasă două coarne mici ca niște dâmburi la început de drum. Și se gândește cum i-a plâns pe guler amanta disperată. În realitate, ea nu voia să plângă, voia să-i lase dracului o urmă de ruj și să se termine cu circul ăsta. Bărbatul de căcat parcă se vede într-o oglindă ce mărește ca să te poți pensa ca lumea.

Și se simte mai bine.

Amantul soției de paie e un tinerel care se crede Georges Duroy – trimis la școală de părinții cumsecade, pramatia a învățat cel mai bine mirosul de disperare al amantelor disperate și al nevestelor de paie. Se credea invincibil până în ziua în care nu s-a mai crezut. S-a tot învârtit pe la nevestele de paie atunci când bărbații de căcat erau plecați în delegații sau prin delegațiile amantelor disperate. La un moment dat, un alt amant al unei neveste de paie s-a răzbunat, cu toate că el se ținea cât de poate de invizibil pentru a nu fi prins de vreun bărbat de căcat. L-a prins într-un gang și l-a futut în cur până când acesta a ajuns la măsura cupei D de la sutienul nevestei de paie înșelată și înșelătoare. Furiosul urla în timp ce-i împroșca cu spermă gura tinerelului ferchezuit, obișnuită cu minciuni și promisiuni la fel de căcăcioase ca bărbatul de căcat al cărei neveste de paie făcea sex cu el de câteva luni:

– De acum să-ți amintești de curul tău lărgit ca soarele cu razele lui cu tot și la cum mi-am dat drumul peste moaca ta de târfă care seamănă cu mă-ta!

Și de-aici încolo nu se mai simte nimeni bine.

Amantul tinerel și mincinos nu a mai reușit să i-o tragă nevestei de paie și nici măcar să se masturbeze ca lumea, nici să alunge rușinea meritată, nevasta n-a mai reușit să-și calmeze nervii și a divorțat, amanta disperată a devenit o soție disperată, cu la fel de multe riduri și urme de sarcină ca fosta soție de paie, iar bărbatul de căcat n-a mai reușit să găsească o amantă la fel de disperată ca soția disperată de acum, fosta amantă disperată venită în locul fostei neveste de paie.

…și au trăit nefericiți până la adânci bătrâneți.

 

Nu vă întrebați dacă textul este preluat de pe blogul vreunui nebun. Nu este. Arta este adevăr, extaz și libertate.

____________________________________________

natasa alina culea carti scriitoare romania marat natasa barbatii si psihanalistul, lupii trecutului

7 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s