Recenziile cartilor mele

Recenzie „Nopți la Monaco”

by Universul Cărților noastre

Credeţi că sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează să citiţi în cartea asta? Noul roman al Nataşei nu seamănă cu nimic din ceea ce aţi citit până acum. Nopţi la Monaco a măcelărit așa-zisele virtuţi umane, a scos la iveală ceea ce toţi gândesc, dar nimeni nu spune. Nika este un personaj simbol, un model de urmat. Ne oferă un exemplu de război purtat împotriva destinului. Cum să nu apreciezi ceva atât de liber și de lipsit de morală? Nika mă pune în genunchi din punctul ăsta de vedere. Să nu  cedezi în fața presiunilor sociale mi se pare o mare realizare. Fascinantă, Nika este fascinantă! Nopți la Monaco este un amestec de pasiune și intrigă, un roman senzual despre tainele sufletului omenesc și despre piedicile sociale.

Adrian Ivan (blogger).


Părerea mea:

 Prima dată încep, din nou, prin a-i mulțumi și de această dată autoarei pentru această carte care a fost minunată și m-a făcut să simt atâtea lucruri.
Chiar dacă “‘Marat” mi-a plăcut, pot spune că această carte este superbă și m-a uimit foarte frumos, mai ales că mi-a plăcut foarte mult subiectul abordat. Această carte surprinde oarecum evoluția personajului principal, ea la începând având un anumit statut social, după aceea, fiind complet diferită. Este o carte foarte frumos scrisă, care te face să simți pe pielea ta ceea ce citești și care te bagă în priză, fiind în continuă mișcare.

continuare AICI