“Natașa, bărbații și psihanalistul” – Referinte

 alina natasa culeaPentru a citi fragmente din roman -> click  sau accesati “Categorii – Fragmente din roman” in cadrul blogului.

 

 

În loc de prefață:

O experiență!

Romanul Natașei amenință să îți dărâme convingerile, te provoacă să-ți descoperi lumea interioară.

Dacă vrei să vezi rozul acolo unde nu e și prințul fermecător la locul lui, călare pe calul alb, atunci nu ai nimerit cartea care îți trebuie.

Natașa dezvăluie o realitate de care preferăm să fugim, o realitate în care cărțile de joc se întorc, scoţând la iveală personaje dezbrăcate de aparențe. O carte cu urmări neașteptate, romantică în cele mai imprevizibile moduri, nucleul romanului fiind dat de erotismul psihologic al femeii.

Anca-Ludmila Calistru

 

Cartea de față este o călătorie de neuitat spre dragoste, un jurnal intim al Natașei, tânăra cu suflet complex, mereu în căutarea a ,,ceva nedefinit”.

Introduși în atmosfera psihologic-erotică a cărții, întâlnim tot felul de prototipuri masculine care mai de care mai deformate de un sistem care nimicește suflete și caractere, şi devenim martori la trăirile profunde ale unei tinere pentru care iubirea încă mai reprezintă un ideal de atins.

Călătorind în sufletul Natașei, întâlnim psihanalistul, un liant între cele două lumi – cea a societății schingiuite reflectată în relațiile ei schimonosite și lumea tinerei idealiste ce refuză să se conformeze şi să-şi ucidă visele.

Pasajele lirice, presărate preponderent de-a lungul povestirii, îi conferă un aer boem, romantic. Finalul cărții reprezintă și sfârșitul căutărilor, al frământărilor și regăsirea tinerei.

În acest roman, mi-am regăsit trăirile: Natașa este sursa iubirii din sufletul oricărei femei.

Diana Racoviță

 

Referinte, pareri, impresii de la cititoarele romanului “Natasa, barbatii si psihanalistul”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s