CĂRȚI ANALOGII ANTOLOGII (Marius Andrei):

Visele nu dorm niciodată  „Un deliciu literar ca un vis de iarnă, o sclipire de magie nocturnă în plin realism diurn, o avalanșă necesară, pentru că uneori avem nevoie de ceva dramatic pentru a ne trezi din cotidian și a realiza cine putem fi și care ne sunt idealurile de care am uitat, o boare înghețată ce ne trezește la viață și ne scutură din somnolență sau apatie.  La final, nu poți decât să te întrebi: – M-am trezit din vis sau acum începe visul?”       

ADRIAN IVAN (BLOGGER):

Natașa, bărbații și psihanalistul „WOW! Știți acel moment în care îți faci curaj și citești câțiva autori români contemporani și ești așa, între două ape, nici mulțumit nici dezamăgit, undeva la mijloc? E important cu care autor român începi. Cartea asta este atât de frumos scrisă și are atât de bine îmbinate elementele unei cărți bune, încât mi-a venit greu să cred că citesc ceva made in Romania” 

IOANA RADU:


Natașa, bărbații și psihanalistul„Este un mix între libertate, dorință, prietenie, pasiune, dragoste și încă ceva care îți scapă printre degete. Personajul Natașa (și cred că este valabilă afirmația și pentru scriitoarea Natașa) este un om  care nu se simte înfrânt de eșecuri. Mă-nclin!”  

 

DELICATESE LITERARE:

Marat „O poveste intensă, emoții arzătoare, o iubire predestinată, regrete și durere, trăiri și vise. Un roman de o rară sensibilitate, ca un poem dedicat credinței într-o iubire unică, prețioasă cât un milion de trandafiri”

BOOKCAFFE:

Marat „Cine este Marat? Un bărbat greu de găsit, greu de lăsat, imposibil de uitat și de înlocuit. Cartea este un bilet de călătorie. O călătorie fascinantă, surprinzătoare, unică. Te va transforma în totalitate și pentru totdeauna”

BOOKNATION:

„Natașa Alina Culea reușește să creioneze cele mai individualizate personaje din literatura română contemporană; creația ei se desprinde din elegii și drame, devenind un poem arborescent dedicat iubirii. Lupii trecutului impresionează prin tenta de frescă a realității; mai mult decât un roman de dragoste, poate fi considerat un roman psihologic, evidențiind ca niciun altul relațiile interumane”

AMALIA ELENA CONSTANTINESCU (doctor in Filologie, scriitoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania):

„Pasiune, mister, ratiune, umor fin. O carte fabuloasa! Foc mistuitor, înăbușit după ardere în cenușa vrajbei! Iad? Fetișism? Păcat? Blasfemie? Resemnare? Fiecare e liber să se raporteze la ele, cum crede sau cum poate, în timp ce inocența copilăriei este mișelește pângărită. Oare iubirea rămâne veșnica promisiune? Devine căutare? Devine strigăt? O luptă cu Lupii trecutului, cu iluziile noastre”

GÂNDURILE DINTRE PAGINI:

„Arlechinul” este un roman extrem de complex, cu o acțiune foarte bine construită, în care cititorii descoperă povești frumoase de dragoste și senzaționala istorie și cultură a unor orașe celebre: Paris, Sankt Petesburg, Viena, Londra etc. De asemenea, „Arlechinul” este și extrem de pasional și erotic, cu câteva scene de sex care îți înfierbântă imaginația.

RÂNDURILE EVEI:

Arlechinul „Cartea mi-a oferit o lectură fascinantă, exact așa cum mă așteptam! Să spun, pur și simplu, că mi-a plăcut această carte, ar fi prea puțin și prea nedrept. Mai corect este să spun că povestea mi-a intrat la inimă, mi-a arătat o lume incredibilă, în care frumosul și urâtul se îmbină în cel mai spectaculos mod posibil. Cu siguranță, a fost o lectură memorabilă!”

CITITOR NECUNOSCUT:

Nopți la Monaco „Cu siguranță această autoare nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă, indiferent de genul literar preferat, căci măcar primele 50 de pagini vă vor servi drept prilej de introspecție a relațiilor de familie, lecție de viață. Abia aștept să mai citesc și alte cărți ale autoarei, căci îmi voi continua obiceiul de a epuiza tot ce a scris un autor care mi-a plăcut atât de mult”

DELICATESE LITERARE:

Visele nu dorm niciodată „O carte fascinantă, seducătoare, obsedantă. O carte care mi-a oferit o experiență literară aparte, imposibil de încadrat într-un tipar, începând de la titlul cărții și titlurile capitolelor – splendide, inspirat alese – până la minunata copertă care îmbrățișează spectaculoasa poveste”

LITERATURA PE TOCURI:

„Am încercat de multe ori să definesc prin paralelisme exterioare (cu alți scriitori) sau interioare (între un roman al ei și un altul) stilul Natașei. Să îl integrez  într-un curent, într-un gen, într-un format ștanțat de literatură. Dar nu mi-au ieșit decât mici comparații punctuale, aproape forțate, din cauza originalității ei descătușate”

Testimonials