Blog

Librex la Gaudeamus

by WeAreWomenOfLetters ❤

Evenimente LIBREX – GAUDEAMUS (parter, standul 17):

Vineri, 24 noiembrie
18.30 – 19.30 Lansare de carte: „Cele douăsprezece încuietori”, de Ștefan Ciocioi

Sâmbătă, 25 noiembrie
12.00 – 13.00 Prezentare de carte: „Traficantul de umbre”, „Viață dublă la Veneția”, „Seducția apei”, „Fantoma de pe lac”, „Kit Black”, „Cum se scrie un BEST SELLER – Tehnica americană pentru a transforma o idee într-un roman de succes”, de Monica Ramirez

13.00 – 14.00 Lansare de carte: „Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești”, de Oana Arion, volumul 5 al Seriei Nemuritor

14.30 – 15.30 Lansare de carte: „Visele nu dorm niciodată”, de Natasa Alina Culea

16.30 – 17.30 Lansarea volumelor: „Când dragostea ucide…”, „Văpaia soarelui”, „Privilegii”, „Deziluzii”, „Regăsire”, „Umbra nopții”, „Fără regrete”, „Crepuscul”, „Refugiul” și „Născuți sub zodia tăcerii”, de Raluca Butnariu

17.30 – 18.30 Lansare de carte: „Dincolo de nori”, de Nicoleta Tudor

Duminică, 26 noiembrie
12.00 – 13.00 Lansarea volumelor:
– „Mihai Viteazul”, primul volum al Colecției „Mari domnitori și regi ai românilor”, de Cristian Mosneanu
– „Truisme în chip de aforisme”, de Cristian Mosneanu

13.00 – 14.00 Lansare de carte:
– „Istorie furată. Cronică românescă de istorie veche”, de Birsan Cornel

Linkuri lansare VISELE NU DORM NICIODATĂ :

Evenimente București

Știri Timișoara

We are women of letters

visele-nu-dorm-niciodata-5635-2Cartea Visele nu dorm niciodată este o incursiune în universul retrospectiv al autoarei Natașa Alina Culea, o lume din care vei pleca pe deplin schimbat și transfigurat, o lume căreia te vei abandona cu voluptate.

Cartea este structurată în două capitole distincte: Legămintele macilor și Arca celor 11 nopți.

Dacă primul capitol suprinde prin minuțioasa analiză interioară și prin evocările sensibile, în cel de-al doilea capitol realitatea se întrepătrunde cu fantezia ca în dansul celor șapte voaluri, iar cititorul pășește fascinat în camera oglinzilor, acolo unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Și nimeni.

Suita de personaje ale cărții oglindesc în profunzime adâncimile minții umane, trăirile tulburătoare, dar și năzuințele sufletului însetat după iubire.

Suntem niște musafiri nocturni? Cine este Lea? Cine este Mark? Cine ești tu? Unde se duc visele?

_______________________

We are Women of Letters

Librex vă aşteptă la GAUDEAMUS, la standul 18, parter, cu multe noutăți, evenimente, surprize, pachete cadou și sesiuni de autografe, prilej de întâlnire cu autorii Monica Ramirez, Raluca Butnariu, Oana Arion, Natașa Alina Culea, Ștefan Ciocioi, Nicoleta Tudor și Cristian Moșneanu!

View original post 1,721 more words

Cărți scrise

Marat – Natașa Alina Culea

De la Paty, un suflet frumos pe care l-am întâlnit în Chișinău. O întâlnire predestinată pentru că nimic nu este întâmplător.

AMATOAREA

121

Un trandafir, o clipă, un necunoscut, o iubire, un parfum, o amintire, o așteptare și-n final, o realitate…

Noi, oamenii, suntem speciali, de-a dreptul speciali. Simțim ciudat de multe chestii. Bune sau rele. Intense sau reci. Cu toate astea, dragostea rămâne a fi sentimentul suprem. Când ne descoperă, pătrunde adânc, transformându-ne în niște bolnavi, dependenți. Ciudat e faptul că remediul pentru ea, e tot ea sau mai bine zis conștientizarea faptului că ești față-n fața cu acel sentiment adevărat de iubire pură…

Dar oare cât s-o aștepți? Oare să dai cu piciorul în tot pentru o așteptare inestimabilă în timp real? Merită? Sau poate, când vine vorba de dragoste adevărată, timpul nici măcar nu există? Răspunsul îl are Marat.

O călătorie scurtă, atâtea schimbări… O realitate tristă și o visare continuă. Da, viața merge înainte, dar ce rost are asta, dacă sufletul rămâne acolo, în clipa aia de fericire…

View original post 304 more words